YRITYS

High Metal Group

High Metal Group pitää sisällään emoyhtyön Hakaniemen Metalli Oy:n sekä sen tytäryrityksen High Metal Production Oy:n, sekä menestyskonseptin MKT Dairyn. High Metal Group on yli 60 vuoden ajan erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille. Sillä on myös yli 20 vuoden kokemus laserhitsauksen ja -leikkauksen hyödyntämisestä suunnittelussa ja valmistuksessa.

Käyttämällä hyväksi laserteknologiaa sekä yrityksen pitkää valmistuskokemusta ja osaavia suunnitteluresursseja asiakaskunnalle valmistetaan tänä päivänä entistä kevyempiä ja kustannustehokkaampia tuotteita. Samalla asiakkaille on tarjolla kokonaispalvelu, jossa tuotekehitys, valmistus sekä automaatio, IoT ja robotiikka tukevat toinen toisiaan. Tällä osaamisella luodaan täydelliset edellytykset erilaisten konseptien eli ideasta menestystuotteeksi luomiseen.

 

High Metal Groupin arvot

KUMPPANUUS – HUIPPUOSAAMINEN – JATKUVA OPPIMINEN – LUOTETTAVUUS

High Metal Groupin arvot sekä yrityksen henkilöstön työpanos ja osaaminen ovat tukeneet vahvasti sitä menestystä, jota vaativat asiakkuudet ovat mukanaan tuoneet. High Metal Group on runsaan kuudenkymmenen vuoden aikana kehittynyt Suomen johtavaksi ohutlevyjärjestelmien suunnittelijaksi ja valmistajaksi. Prototyyppien suunnittelu sekä pienten sarjojen valmistus edellyttävät kaikissa työvaiheissaan innovatiivisuutta ja alan parasta asiantuntemusta.

                     

YMPÄRISTÖ- YSTÄVÄLLISET RATKAISUT

High Metalin suunnittelemat tuotteet ovat jopa 100 % kierrätettäviä. Ne kuluttavat vähemmän energiaa sekä valmistuksessa, käytössä että kuljetuksessa. Pitkällä tähtäimellä vain ympäristöystävälliset, kestävät ratkaisut menestyvät. Sustainable Success.