OSAAVA VALMISTUS

 

Ruostumatonta osaamista

Suunnittelemme ja valmistamme ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä innovatiivisia ohutlevyrakenteita hitsaavaa lasertekniikkaa hyödyntämällä.

 

Lasertekniikka

Olemme laserhitsauksen ja laserleikkauksen pioneereja Suomessa. Yrityksen käytössä on 3D-lasertyöstörobotti, joka mahdollistaa uuden tyyppisten ohutlevyrakenteiden valmistamisen. Laserrobottia hyödyntämällä vaativat toimilaiterakenteet sekä osakomponentit voidaan suunnitella ja valmistaa tuotantomenetelmien rajoittamatta. Leikkaavaan ja hitsaavaan ja laseriin perustuva tuotantoteknologia sopii erityisen hyvin juuri ohutlevyjen käsittelyyn, koska lasertyöstössä tarvitaan erittäin vähäistä lämmönluontia.

 

Laserhybridihitsaus

Syventääkseen lasertyöstöön liittyvää osaamistaan High Metal Group on kehittänyt käyttöönsä lasertekniikkaa ja hybridihitsausta yhdessä hyödyntävän tuotantomenetelmän. Kyseessä on laserhitsauksen ja kaarihitsausmenetelmän yhdistelmä, jota on toistaiseksi käytetty lähinnä tutkimustoiminnassa ja vain hyvin rajallisesti teollisissa sovelluksissa. High Metal Group on kehittänyt laserhybridihitsauksen teollisen mittakaavan tuotantoon. Samalla se on laajentanut palvelutarjontaansa käsittelemään sellaisia rakennemateriaaleja, joita ei pelkällä säteellä voi hitsata. Laserhitsattaviin ohutlevyrakenteisiin liittyvä suunnitteluosaamisemme sekä tuotantoteknologiamme tuottavat asiakkaallemme kustannussäästöjä. Referenssit puhuvat puolestaan! Olemme kehittäneet asiakkaillemme lukuisia innovatiivisia menestystuotteita kansainvälisille markkinoille. Voitot Plootu Fennica – vuoden ohulevytuote 2006,  2008 sekä 2014 -kilpailuissa kertovat myös osaamisestamme.

plootu-fennica