AVOIMET TYÖPAIKAT

High Metal Group hakee kasvun tekijöitä!

9.2.2019

Liiketoimintamme kasvaessa ja kansainvälistyessä haemme High Metal Groupin (HMG) tiimiin uusia innostuneita ja innostavia kasvun tekijöitä. HMG koostuu emoyhtiö Hakaniemen Metalli Oy:stä ja tytäryhtiö High Metal Production Oy:stä. HMG on perheyritys, joka on 70 vuoden ajan erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille. Olemme laserhitsauksen ja –leikkauksen alalla Suomen pioneeri ja tarjoamme asiakkaille kokonaispalvelua, jossa tuotekehitys, valmistus sekä automaatio, teollinen internet ja robotiikka tukevat toinen toisiaan.

Olemme hankkineet 2014 MKT Dairy –liiketoiminnan, joka keskittyy HMG:n suunnittelemien juustonvalmistuslaitteiden toimituksiin, automaatioon ja palveluihin. Haemme koko ajan HMG brandin alle uusia liiketoimintoja ja omia tuotteita, jotka perustuvat vahvaan osaamiseemme. Liikevaihtomme

vuonna 2018 tulee olemaan n. 5 M€ ja haemme merkittävää kasvua lähivuosina kaikissa liiketoiminnoissa. Olemme panostaneet runsaasti uusiin tuotantoteknologioihin, joista viimeisimpänä uuteen 3D-laserkeskukseen. Omaa henkilöstöä meillä on n. 30 ja käytämme paljon yhteistyökumppaneita.

Haemme vahvistuksia seuraaviin positioihin:

Mekaniikkasuunnittelija