TUOTEKEHITYS

Kokonaisoptimoitu tuote on edullisempi ja kestävämpi

Tuotekehityksen tehtävänä on varmistaa, että yrityksellä on tarjota jatkuvasti kilpailukykyinen tuotevalikoima. Ainutlaatuisella tuotekehityspalvelullamme pystymme asiakkaillemme toteuttamaan tämän optimoimalla asiakkaamme tuotteet. Optimoinnilla tuotamme asiakkaillemme säästöä kaikissa tuotteen eri vaiheissa; materiaaleissa, työssä, logistiikassa ja asennuksessa. Parhaat suunnittelijamme ovat entisiä levyseppiä. Vain pitkäaikaisen valmistusosaamisen kautta syntyy ensiluokkaista tuotekehitystä ja täydellisen toimivia tuoteratkaisuja.

Yksinkertaisempaa

yksinkertaisempaa

Yksinkertaiset, selkeät rakenteet hyödyttävät asiakkaitamme jokaisessa työvaiheessa. Rakenteet ovat käyttäjäystävällisiä, helposti huollettavissa ja niissä on vähemmän osia. Moduuleihin perustuva kokonaisuus helpottaa räätälöintiä, valmistusta, logistiikkaa ja asennusta.

Kevyempää

kevyempaa

Ohutlevyrakenteet ovat erittäin keveitä ja silti erittäin kestäviä. Laserhitsauksen ansiosta voidaan käyttää entistä ohuempia levyjä ja uudenlaiset rakenteet tulevat mahdollisiksi. Asiantuntevalla tuotekehityksellä osia ja materiaalia tarvitaan jopa 50 % vähemmän.

Nopeampaa

nopeampaa

Kun tuoterakenteet on optimoitu tuotekehityspalvelullamme, jokainen työvaiheenne on nopeampi – samoin tuotantonne. Säästätte leikkauksessa, särmäyksessä, hitsauksessa, asennuksessa, huollossa ja pakkaamisessa.

Kestävämpää

kestavampaa

Kokonaisoptimoitu rakenne on lujempi, jäykempi ja tärinänkestävämpi. Saatte siis merkittävän säästön lisäksi vielä paremman tuotteen.

Tuotekehityslaskuri

Tuotekehityslaskurilla voit laskea kuinka kannattavaa tuotekehitys on ja mikä on sen takaisinmaksuaika.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTÄ

High Metalin suunnittelemat tuotteet ovat jopa 100 % kierrätettäviä. Ne kuluttavat vähemmän energiaa sekä valmistuksessa, käytössä että kuljetuksessa. Pitkällä tähtäimellä vain ympäristöystävälliset, kestävät ratkaisut menestyvät. Sustainable Success.