REFERENSSIT

yksinkertaisempaa Yksinkertaisempaa

Yksinkertaiset, selkeät rakenteet hyödyttävät asiakkaitamme jokaisessa työvaiheessa. Rakenteet ovat käyttäjäystävällisiä, helposti huollettavissa ja niissä on vähemmän osia. Moduuleihin perustuva kokonaisuus helpottaa räätälöintiä, valmistusta, logistiikkaa ja asennusta.

Case: Meesasuotimen moduulirakenteinen huuva

meesasuotimen_huuva

Huuva on helppo purkaa ja pakata kuljetusta varten. Kokoaminen onnistuu helposti ja nopeasti liittämällä kennorakenteiset elementit toisiinsa ponttiliitoksilla.

kevyempaa Kevyempää

Ohutlevyrakenteet ovat erittäin keveitä ja silti erittäin kestäviä. Laserhitsauksen ansiosta voidaan käyttää entistä ohuempia levyjä ja uudenlaiset rakenteet tulevat mahdollisiksi. Asiantuntevalla tuotekehityksellä osia ja materiaalia tarvitaan jopa 50 % vähemmän.

Case: Rumpupulpperi

Ohutlevyrakenteinen 900m3:n rakenne

rumpupulpperi

Paino ennen 32 tn. Modulaarinen ohutlevyrakenne kevensi rumpupulpperia 44 %. Paino jälkeen 18 tn. Materiaalisäästöjen lisäksi saadaan kustannussäästöjä: Leikkaus -55%, särmäys -20%, hitsaus -95%, koneistus -90%, pakkaus -40%, kuljetus -50%.

nopeampaa Nopeampaa

Kun tuoterakenteet on optimoitu tuotekehityspalvelullamme, jokainen työvaiheenne on nopeampi – samoin tuotantonne. Säästätte leikkauksessa, särmäyksessä, hitsauksessa, asennuksessa, huollossa ja pakkaamisessa.

Case: astianpalautusjärjestelmät

Olemme kehittäneet astianpalautusjärjestelmiä Metos Oy:n kanssa lähes 40 vuoden ajan. Tuotteet ovat jatkuvasti kehittyneet  nopeammiksi sekä helpommin valmistettaviksi kokonaisuuksiksi.

metos

Kestävämpää

Kokonaisoptimoitu rakenne on lujempi, jäykempi ja tärinänkestävämpi. Saatte siis merkittävän säästön lisäksi vielä paremman tuotteen.

CASE: alusta

Uudistimme alustan, joka on Fem-laskelmien mukaan aiempaa versiota lujempi ja tärinänkestävämpi.

alusta

Uusi alustan rakenne ohutlevyrakenteisena. Paino ennen 17tn, nyt 5,2tn. Kevennystä alkuperäiseen 72 % Materiaalisäästöjen lisäksi suoria kustannushyötyjä eri työvaiheista: Leikkaus -60%, särmäys -65%, hitsaus -68%, koneistus -90%, pakkaus -10%, kuljetus -60%.

Case: Raejuustokattilan ohjausjärjestelmä

Digitalisaatio maitotuotteiden jalostamisessa

 

High Metal Group kehitti ja valmisti uuden sukupolven raejuustolinjan sekä sen ohjausjärjestelmän. 18 000 litran juustokattilan tuotantoprosessia ohjataan älykkäällä järjestelmällä, ja sen lisäksi myös koko juustonvalmistusprosessin jokaista vaihetta alkutuotantoa myöten voidaan seurata ja hallita etänä.

Kattilan tuotekehitys, suunnittelu, valmistus, automatisointi ja sähkösuunnittelu tehtiin kaikki High Metal Groupin toimitiloissa Vantaalla.

Case: MKT

Suunnittelulla markkinoiden parhaaseen hyötysuhteeseen

 

High Metal Group kehitti ja valmisti uuden sukupolven raejuustolinjan MKT:n idean pohjalta.

Tuloksena oli helposti pestävä juustokattila, jossa on markkinoiden paras hyötysuhde.

Yhteistyö on sittemmin laajentunut kattamaan koko juustonvalmistusprosessin sekoittimista puristimiin ja pesukoneisiin.