KONSEPTOINTI

Konseptista menestystuotteeksi

Suunnittelu- ja valmistusosaamisemme avulla vielä toteutumattomat ideat muuttuvat konseptista kaupallisesti valmiiksi ja markkinoitaviksi menestystuotteiksi.

 

Toimimme teollisuuden ja muiden yritysten kanssa yhteistyössä tuoden oman tuotantokeskeisen suunnitteluosaamisemme mukaan. Olemme olleet monissa tuotekonseptien kehittelyprojekteissa mukana, joissa joko idean asteella oleva tuote, tai jo puolivalmis tuote on suunniteltu uudestaan kevyemmäksi, kestävämmäksi ja tuotannoltaan edullisemmaksi. Näin olemme auttaneet asiakasta investoimaan suunnitteluun, jotta tuote on menestynyt kaupallisesti paremmin ja ollut parempi sekä loppukäyttäjille, että asiakkaillemme. Myös pitkällä aikajänteellä hyvin suunniteltu tuote tuo säästöä – myös luonnolle. Kehittyneemmillä rakenteilla tuotteista tulee pitkäikäisempiä ja myös ympäristöystävällisempiä, jopa kokonaan kierrätettäviä. Säästöä syntyy myös valmistuvaiheen vähäisempänä energiatarpeena.

 

SÄÄSTÖÄ & VOITTOA

Hyvin suunniteltu ja tuotantoteknisesti optimoitu, kaupallisesti menestyksekäs tuote tuottaa jopa 100% suuremman katteen, kun perinteisesti suuniteltu ja valmistettu tuote. Suunnittelu- ja valmistusosaamisemme ratkaisee tuotteen menestyksen!

Case: MKT

Suunnittelulla markkinoiden parhaaseen hyötysuhteeseen

 

High Metal Group kehitti ja valmisti uuden sukupolven raejuustolinjan MKT:n idean pohjalta.

Tuloksena oli helposti pestävä juustokattila, jossa on markkinoiden paras hyötysuhde.

Yhteistyö on sittemmin laajentunut kattamaan koko juustonvalmistusprosessin sekoittimista puristimiin ja pesukoneisiin.

 

 Lue lisää: www.mkt-dairy.fi

mkt-logo