AUTOMAATIO

Viimeisin automaatio- ja IoT-osaaminen

Täyden palvelun järjestelmätoimittajana hallitsemme myös automatiikan, sähkösuunnittelun, robotiikan sekä IoT-ratkaisut.

  Lisäämme asiakkaidemme kilpailukykyä alentamalla tuotantokustannuksia, vähentämällä inhimillisiä virheitä tuotannossa ja nopeuttamalla tuotantoa, varastointia ja logistiikkaa nykyaikaisilla automaatio- ja robotiikkaratkaisuilla. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja hyödynnämme uutta teknologiaa. Kehitämme, testaamme ja käyttöönotamme digitalisaation ja teollisen internetin tuomat mahdollisuudet konkreettisiksi hyödyiksi asiakkaillemme ja heidän valmistuttamiensa tuotteiden loppukäyttäjille. Vaikka olemme vanha ja perinteitä kunnioittava yritys, olemme seuranneet aina ajan henkeä ja viimeisintä teknologiaa. Siksi me ja asiakkamme ovat menestyneet.

 

Case: Raejuustokattilan ohjausjärjestelmä

Digitalisaatio maitotuotteiden jalostamisessa

 

High Metal Group kehitti ja valmisti uuden sukupolven raejuustolinjan sekä sen ohjausjärjestelmän. 18 000 litran juustokattilan tuotantoprosessia ohjataan älykkäällä järjestelmällä, ja sen lisäksi myös koko juustonvalmistusprosessin jokaista vaihetta alkutuotantoa myöten voidaan seurata ja hallita etänä.

Kattilan tuotekehitys, suunnittelu, valmistus, automatisointi ja sähkösuunnittelu tehtiin kaikki High Metal Groupin toimitiloissa Vantaalla.